Voorouders van Gerard Velders

Welkom op mijn genealogische web site! Op dit moment (maart 2020) heb ik ruim 7000 verschillende familieleden gevonden. Vele uren werk, zweetdruppels en stof uit oude boeken hebben deze pagina's mogelijk gemaakt. Maar soms ook heel makkelijk vanachter mijn  computertje. Ik heb het laatste jaar veel contact gehad met , voor mij tot dan toe, onbekende familieleden. Iedereen wist nog wel een aanvulling op deze site. Vandaag nog contact gehad met iemand die mij kon vertellen over Willem Leliveld van Singelshoek. Jazeker, ook familie. In 2015 heb ik erg leuke gesprekken gehad met de nazaten van de broers en zussen van mijn oma. Allemaal opgeschreven en foto's gemaakt.

Mocht u vragen hebben, kunt u mij dit mailen. Mailadres staat onderaan deze pagina.

Het boek over onze familie is eindelijk klaar.  Het is gedrukt in chique Zwart/wit.  Het telt meer dan 544 pagina's. De eerst drie kwart van het boek wordt in beslag genomen door de uitgewerkte interviews die ik de afgelopen 15 jaar heb gehouden. Tal van anecdotes, statistieken, mooie verhalen en voorvallen, ruim doorspekt met bijna 700 foto's. Het vierde kwart beslaat twee stambomen. Op Vorig jaar is er een uitgebreide presentatie in Tiel geweest in de Agnietenhof. U kunt het boek  bestellen. Er zijn er nog enkele over. Het boek kost 35,00 euro. Als u mij een mailtje stuurt (info@gerardvelders.nl) laat ik u weten waarop u dit bedrag mag overmaken.

 Hieronder een foto die gemaakt is op 18 november 1915 ter gelegenheid van het vijftigjarig huwelijk van Gerardus Velders en Helena Teunissen. Beiden pontificaal in het midden.Inhoud van deze site

  Stamboom van Gerardus Johannes Maria Velders
  Achternamen lijst
  Index op de achternamen
  Digitale versie van het boek: "300 jaar familie Velders in Tiel" (wordt nog aangewerkt)


Contact voor meer informatie

Email Send E-mail to Info@Gerardvelders.nl

stuur post aan:
Gerard Velders
Gemullehoekenweg 63
5062 CA  Oisterwijk


Home | Inhoudsopgave | Achternamen | Namen Lijst

Deze website is gemaakt op 30 maart 2020 met Legacy 7.0 from Millennia

// -->