Schilderijen Gerard Velders

Gerard Velders is een leerling van Zhou Jun, de Chinese meester uit Shanghai, China. Gerard is begonnen in 1996 met de Chinese technieken. Daarvoor schilderde Gerard al met olieverf, aquarel en maakt hij pentekeningen. In 2001 was er een expositie in Zaltbommel en in 2002 een drietal andere, waarvan twee in 's-Hertogenbosch.

In 2004 was er in januari en februari een expositie bij Galerie JOOP REICHENFELD te 's-Hertogenbosch. U kunt op de naam van de Galerie klikken voor een klein overzicht. 

Van maart tot en met augustus 2006 was er een kleine tentoonstelling van 10 werken bij Huis van Strijdhoven, Gemullehoekenweg 59 te Oisterwijk.

Van 3 tot en met 31 december 2006 was er een tentoonstelling in Kunstruimte Voltaire in de Stoofstraat  te īs-Hertogenbosch. Samen met Darie Schotte, Belgisch keramiste die in Frankrijk werkt (www.cerart.nl). Zie ook www.kunstruimtevoltaire.nl. In maart 2008 was er een groepstentoonstelling van leerlingen van Zhou Jun met als centrale thema de lotus. Van 11 januari tot en met 21 februari 2009 is er een expositie in Galerie Il Forno te Udenhout, wederom samen met Darie Schoot, Keramiek.

 Oosterse technieken met een westers oog. Op deze pagina diverse werken. Indien u op het schilderij klikt, kunt u het beter bekijken.  

Home

Grote Grote Grote Grote Grote
Rozen Tweelingbergen Chinese Terug bloemen
Pijnboom Hop.jpg Lila Oranje Ganzen.jpg
Boom Rivier.jpg landschap landschap plant

Gerard Velders

Gemullehoekenweg 63

5062 CA  Oisterwijk

013-5234206